Nowe nastawy enzymów

Witajcie. Uprzejmie informujemy.
🔴 08/08 tj. czwartek, zostały przygotowane nowe nastawy enzymów. Enzymy przygotowywane są tradycyjną metodą fermentacji kwasu mlekowego, bogate w żywe kultury bakterii.
🔴 Zlewanie dojrzałych enzymów oraz ich nadawanie wypada na 22/08 (tj. czwartek), natomiast wysyłki gotowych zamówień na 26-29/08(tj. od poniedziałku do czwartku)
☘️Enzym z glistnika jaskółczego ziela
(w zestawie lub pojedynczo)
https://www.szympolski.com.pl/p/zakwas-bolotow-z-jaskolczego-ziela-3x-1000ml/
lub
https://www.szympolski.com.pl/p/zakwas-bolotow-z-jaskolczego-ziela/
☘ Enzym z kasztanowca
https://www.szympolski.com.pl/p/enzym-z-kasztanowca/
☘ Enzym z kwiatów nagietka
https://www.szympolski.com.pl/p/zakwas-z-nagietka/
☘ Enzym z ziela Bluszczyka Kurdybanka
https://www.szympolski.com.pl/p/zakwas-bolotowa-z-ziela-blyszczyka-kurdybanka/
Wszystkie kwasy w trakcie fermentacji posiadają kamień krzemowy, który dodatkowo w naturalny sposób wzbogaca enzymy o zawartość krzemu.
Zapraszam do obserwowania bloga oraz do składania zamówień.
www.szympolski.com.pl
#enzymy #bolotow #kwas #zywienieenzymatyczne #glistnik #dzikafermentacja