Nowe nastawy enzymów

2024-08-08

Witajcie. Uprzejmie informujemy.

🔴 08/08 tj. czwartek, zostały przygotowane nowe nastawy enzymów. Enzymy przygotowywane są tradycyjną metodą fermentacji kwasu mlekowego, bogate w żywe kultury bakterii. 

🔴 Zlewanie dojrzałych enzymów oraz ich nadawanie wypada na 22/08 (tj. czwartek), natomiast wysyłki gotowych zamówień na 26-29/08(tj. od poniedziałku do czwartku) 

☘️Enzym z glistnika jaskółczego ziela

(w zestawie lub pojedynczo) 

https://www.szympolski.com.pl/p/zakwas-bolotow-z-jaskolczego-ziela-3x-1000ml/

lub

https://www.szympolski.com.pl/p/zakwas-bolotow-z-jaskolczego-ziela/

☘ Enzym z kasztanowca 

https://www.szympolski.com.pl/p/enzym-z-kasztanowca/

☘ Enzym z kwiatów nagietka 

https://www.szympolski.com.pl/p/zakwas-z-nagietka/

☘ Enzym z ziela Bluszczyka Kurdybanka

https://www.szympolski.com.pl/p/zakwas-bolotowa-z-ziela-blyszczyka-kurdybanka/

Wszystkie kwasy w trakcie fermentacji posiadają kamień krzemowy, który dodatkowo w naturalny sposób wzbogaca enzymy o zawartość krzemu.

Zapraszam do obserwowania bloga oraz do składania zamówień. 

www.szympolski.com.pl

#enzymy #bolotow #kwas #zywienieenzymatyczne #glistnik #dzikafermentacja