Ocet żywy Jabłko i Pigwa 500ml

Ocet wytwarzany w procesie 100% NATURALNEJ fermentacji, w tempie zapewniającym pełne zachowanie bogactwa składników odżywczych.


- bez sztucznych aromatów


- bez konserwantów


- niepasteryzowany, niesiarkowany, nieklarowany


Ocet nie jest filtrowany, mętność jest naturalnym procesem, który zależy od stopnia naturalnego wyklarowania się octu. 


Ocet z Jabłka i Pigwy wyróżnia się delikatnym, owocowym aromatem i bogactwem naturalnych właściwości odżywczych. Jabłka są znane z wysokiej zawartości antyoksydantów, wspomagających walkę z wolnymi rodnikami, podczas gdy pigwa jest bogata w witaminy C i potas, które wspierają system odpornościowy. 


Proces powolnej fermentacji pozwala na wydobycie pełni smaku i korzystnych właściwości zdrowotnych, oferując ocet o wyjątkowej jakości.


Skład: Jabłko 50%, Pigwa 50%


POCHODZENIE Polska - produkt rzemieślniczy


WYRÓB WŁASNY / Wszystkie nasze produkty powstają w rzemieślniczej manufakturze. Są przygotowywane tradycyjnie, tylko z naturalnych składników, bez sztucznych konserwantów.

32,00 zł
bez kosztów wysyłki
Na stanie