Ocet wytwarzany w procesie 100% NATURALNEJ fermentacji, w tempie zapewniającym pełne zachowanie bogactwa składników odżywczych.
- bez sztucznych aromatów
- bez konserwantów
- niepasteryzowany, niesiarkowany, nieklarowany
Ocet nie jest filtrowany, mętność jest naturalnym procesem, który zależy od stopnia naturalnego wyklarowania się octu.
Ocet z Jabłka i Pigwy wyróżnia się delikatnym, owocowym aromatem i bogactwem naturalnych właściwości odżywczych. Jabłka są znane z wysokiej zawartości antyoksydantów, wspomagających walkę z wolnymi rodnikami, podczas gdy pigwa jest bogata w witaminy C i potas, które wspierają system odpornościowy.
Proces powolnej fermentacji pozwala na wydobycie pełni smaku i korzystnych właściwości zdrowotnych, oferując ocet o wyjątkowej jakości.
Skład: Jabłko 50%, Pigwa 50%
POCHODZENIE Polska - produkt rzemieślniczy
WYRÓB WŁASNY / Wszystkie nasze produkty powstają w rzemieślniczej manufakturze. Są przygotowywane tradycyjnie, tylko z naturalnych składników, bez sztucznych konserwantów.