Zakwas z Kapusty Białej i Marchewki, łączy w sobie tradycyjną recepturę z wyjątkowymi właściwościami smakowymi. Fermentowany sok pozyskany z kiszenia kapusty, zachwyca swoim wyjątkowym aromatem i korzystnymi dla zdrowia składnikami.
Kapusta biała, marchewka i sól kłodawska to główne składniki tego zakwasu, które nie tylko nadają mu intensywny smak, ale również dostarczają organizmowi niezbędnych witamin i minerałów. Dzięki procesowi fermentacji, sok jest bogaty w naturalne kultury bakterii, które wspierają zdrową florę bakteryjną jelit i poprawiają trawienie.
Skład:
Kapusta biała
Marchew
Sok z kiszenia kapusty
Sół Kłodawska
Przechowywanie: Sok najlepiej przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni, aby zachować jego świeżość i wszystkie cenne właściwości.
Daj się ponieść smakowi i dobroczynnym właściwościom i odkryj harmonię w tradycyjnej powolnej fermentacji!
WYRÓB WŁASNY / Wszystkie nasze produkty powstają w rzemieślniczej manufakturze. Są przygotowywane tradycyjnie, tylko z naturalnych składników, bez sztucznych konserwantów